Judon kausimaksut 2021

Tulevalla kaudella kausimaksut muuttuvat merkittävästi. Suurin muutos on että judoliiton jäsenmaksu (joka sisältää vakuutuksen) maksetaan erillisenä omana maksunaan, ja seuran kausimaksu omanaan.

Alla listattuna päävaiheet:

  1. Urheilija (tai huoltaja) maksaa judoliiton jäsenmaksun suomisportissa
    • Suomisport-sovellus -> Ostamaan -> Lisenssi/pelipassi -> Judo -> Valitaan oikea lisenssi -> lisenssin valinnan / maksamisen jälkeen valitaan seura.
  2. Urheilija liittyy seuran jäseneksi (alla liittymislinkit, ryhmillä / maksuluokilla on omat linkit)
    • Tämän jälkeen seuran toimihenkilö hyväksyy jäseneksi, jonka jälkeen suomisportin maksut-osioon tulee näkyviin avoin kausimaksu. Hyväksyminen on ns. manuaalinen prosessi (suoritetaan aina seuran toimesta), joten tässä voi olla muutaman päivän viive.
  3. Urheilija / huoltaja maksaa seuran jäsen/kausimaksun suomisportissa. Maksut näkyvät suomisportissa jäseneksi hyväksymisen jälkeen.

Alla kooste käytössä olevista judoliiton jäsenmaksuista ja niiden hinnoista. Huomioitavaa on, että tarjolla on myös lisenssi puoleksi vuodeksi, sekä ns. tatamille palaavien lisenssi. Näitä vaihtoehtoja ei tule käyttää (ainakaan jos on tarkoitus koko kausi judoilla). Suomisport-sovellus huomioi harrastajan iän, joten ei ole esimerkiksi 10-vuotiaan mahdollista vahingossa ottaa alle 7-vuotiaan lisenssiä.

  • Alle 7-vuotiaat   –   45 euroa
  • Alle 18-vuotiaat – 85 euroa
  • Yli 18-vuotiaat – 110 euroa

Alkeiskurssi

Liittyminen & kausimaksu: tämän linkin takaa.

Kausimaksu 100€

Aikuisten judo, jatkokurssi, kisatiimi, kilparyhmä

Liittyminen & kausimaksu: tämän linkin takaa.

Kausimaksu 130€

Jatkokurssi ja kisatiimi (sisaralennus)

Liittyminen & kausimaksu: tämän linkin takaa. (HUOM: Sisaralennustapauksissa kaikki perheen jäsenet käyttävät tätä linkkiä! Esim. jos perheessä on kaksi sisarusta, molemmat liittyvät tämän linkin kautta)

Kausimaksu 115€

Aikuisten peruskurssi

Liittyminen & kausimaksu: tämän linkin takaa.

Kausimaksu 100€

Puolikas kausimaksu

Liittyminen & kausimaksu: tämän linkin takaa.

Kausimaksu 65€