Jatkoryhmä

Jatkoryhmän tavoitteena on jatkaa judollisten taitojen oppimista, kehittää liikunnallisia ominaisuuksia sekä ylläpitää lasten ja nuorten innostusta liikuntaharrastukseen ja itsensä
kehittämiseen judon avulla. Kurssin loppupuolella on tavoitteena 4.kyu arvon (oranssi vyö)
suorittaminen.

Jatkoryhmä on tarkoitettu judon alkeiskurssin suorittaneille vähintään 5.kyu arvon (keltainen vyö) suorittaneille 8-17 -vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat edetä judourallaan.

Kurssilla harjoitellaan judotekniikoita kehittäen alkeiskurssilla hankittua osaamista sekä opiskellen uusia tekniikoita pääsääntöisesti Suomen judoliiton asettamien 4.kyu arvon (oranssi vyö) vyökoevaatimusten mukaisesti. Lisäksi harjoitellaan judo-otteluihin valmistavia tekniikoita ja osallistutaan 2-5 judokilpailuun. Kurssilaisten lähtötason niin vaatiessa voidaan tekniikkaharjoittelua laajentaa 3.kyu arvon (vihreä vyö) vyökoevaatimusten mukaisesti.

Kurssin jälkeen voi yhdessä vastuuohjaajan kanssa tehtävän päätöksen sekä henkilökohtaisten ominaisuuksien ja toiveiden mukaisesti jatkaa jatkoryhmässä, siirtyä harrastejudoryhmään tai pyrkiä kilparyhmään.

Ryhmän ohjaajat: Tytti Puottula 1. kyu VOK-1, Teemu Tirri 1. dan VOK-1, Niko Kärkkäinen 2.kyu

Teemu Tirri

 

Tytti Puottula

Niko Kärkkäinen

Niko Kärkkäinen