Naisten leiri Maskussa

Maskun Tempo järjesti yhdessä Rauman Fudoshinin kanssa naisille matalankynnyksen judoleirin Maskun Hemmingin koululla. Leiri pidettiin heti loppiaisen jälkeen 7.1.23.

Matalankynnyksen leirin tavoitteena oli saada alueen nekin judon parissa olevat tytöt ja naiset osallistumaan leirille, jotka eivät rohkene osallistua kilpailuihin tai isompiin leiritapahtumiin. Halusimme saada myös alueen naiset verkostoitumaan keskenään, jolloin seurojen välinen yhteistyö helpottuu ja rohkenisimme osallistua myös muiden seurojen harjoituksiin.

Leirin harjoitukset oli jaettu kahteen ikäryhmään. Molemmille ikäryhmille pidettiin kahdet harjoitukset. Harjoitusten välissä maajoukkue toiminnassa mukana oleva Maskun Tempon Pihla Matikainen kertoi nuorille omasta judo polustaan ja motivoi heitä kilpailemiseen. Pihlan vinkkinä nuorille oli esimerkiksi asettaa itselleen aina pieni saavutettavissa oleva tavoite, jonka avulla saa lisää motivaatioita omaan harjoitteluun.

Järjestelyvastuussa leiristä ottivat Tempon Tytti Puottula ja Fudoshinin Taru Petäjä. Leiri kokosi naisia Maskuun miltei neljäkymmentä. Tytti ja Taru olivat tyytyväisiä osallistumismäärään ja naisten palautteeseen onnistuneesta leiripäiväivästä.

 

Posted in Judo, Uutiset.