Halushka judosi hopeaa

Helsingissä judoseura Hontai järjesti jokavuotisen alempienvöiden judomestaruuskilpailut. Kilpailijoita oli 34:stä seurasta 176. Kisohin saavat osallistua ainoastaan keltaisen tai oranssin vyön judokat.

Maskun Temposta oli mukana kuntojudoryhmässä harjoitteleva Mykola Halushka. Halushka otteli miesten sarjassa – 60 kg. Mykola otteli alkuottelut vakuuttavasti, voittaen ne kaikki ipponilla 10-0. Finaalissa tuli ikävä kömmähdys, kun Mykola heittoyrityksessä vahingossa tarttui vastustajan jalkaan. Nykyään säännöissä jalkaantarttumisesta rangaistaan ja näin sarjan voitto valui Maskun mieheltä Hyvinkäälle. Mukana ollut kuntojudon vetäjä Joni Majala oli tyytyväinen suojattinsa esitykseen. ”Toinen sija näin kovassa kisassa on erittäin hyvä saavutus”, kommentoi Joni kisan päätteeksi.