TEMPON TYTÖT TOIVAT TUKUN MITALEITA

Aliisa, Suvi, Pihla

Kuvassa: vas Aliisa Sirkiä, Suvi Ojanen, Pihla Matikainen

Tampereella oteltiin Ice Power cup judokilpailu. Kisailijoita oli tullut mukaan 340. Seuroja oli tapahtumassa 47, joista kaksi seuraa Virosta ja yksi Venäjältä. Maskun Temposta mukana oli yli 20 judokaa.

Tempolaisista sarjan voittivat Senja Teriaho C-tytöissä, Pihla Matikainen  B-tytöissä ja naisissa ja poikien sarjassa Väinö Seppälä. Toiseksi ottelivat Juulia Kujala, Suvi Ojanen, Roni Niitynpää, Mykola Haluska, Eelis Torniainen ja B – tytöissä Senja Teriaho. Kolmansina olivat Valtteri Nyberg ja Aliisa Sirkiä.

Tällä mitalisaalilla Tempo sijoittui kisojen mitalitaulukossa upeasti toiseksi.

Orimattilassa käydyssä Samurai Cupin ensimmäisellä kierroksella Pihla Matikainen otteli B- tytöissä toiseksi ja A- tytöissä hän voitti sarjan. Lisäksi kisoista nappasivat mitalin B – pojissa Eelis Torniainen sijoittuen kolmanneksi ja samaten kolmannen sijan saavutti A- tytöissä Suvi Ojanen.