Maskun Tempo paras Raisiossa

Turussa oteltiin nuorten judokilpailu Aurajoki – shiai. Maskun Tempon judokat nappasivat kolme sarjavoittoa. Sarjansa voittivat Pihla Matikainen, Tinja Kiili ja Tuukka Hakamäki. Lisäksi Teemu Raappana ja Ville Nissinen ottelivat sarjassaan kolmanneksi.

Syksyn judokilpailukausi alkoi Raision Ryhdin järjestämällä kansainvälisellä Ryhti-shiailla. Kilpailijoita oli 190 ja seuroja oli mukana 32. Kaukaisimmat suomalaisjudokat saapuivat kisoihin Sodankylästä.Lisäksi kilpailijoita oli Ruotsista ja Saksasta. Maskun Tempo oli mukana kisojen suurimalla joukkueella, yhteensä 28 judokaa. Tempon judokat ottelivat hienosti saavuttamalla14 mitalia, joista 6 oli ensimmäistä sijaa. Tällä mitalipotilla Tempo oli kisojen paras seura.

Tempolaiset sarjavoittajat olivat Lassi Haapala EP – 42 kg, Matias Henttula EP – 46 kg, William Lindberg DP + 55 kg, Pihla Matikainen DT – 44 kg, Susa Marku BT – 48 kg ja Jonne Raumonen

M -90 kg. Toiseksi sijoittuivat Timo Åkerberg EP -42 kg, Valtteri Nyberg EP -38 kg ja Nita Marku N-52kg. Kolmansina olivat Jose Helasmo EP-34 kg, Nico Lauren DP-38 kg, Suvi Ojanen CP-42 kg, Elmeri Rivasto CP-60 kg ja Teemu Virtanen M-66 kg.

Maskun Tempon syksyn judokurssit ovat alkaneet. Nuorten judoalkeiskurssi on täynnä. Tenavajudossa ja Aikuinen-lapsijudossa löytyy muutamia vapaita paikkoja.Aikuisten tekniikka- / kuntojudoon otetaan vielä mukaan täysi-ikäisiä oman kunnon kohottamisesta kiinnostuneita naisia ja miehiä.